Száraz bőre meghálálja, ha megfelelően táplálja – 5 hidratáló tipp Önnek

1056
HOZZÁSZÓLÁS:

A száraz, vízhiányos bőr különleges ápolást, hidratálást igényel, hogy egészséges és persze szép, üde legyen. Ennek eléréséhez következzen most 5 egyszerű praktika, melyek alkalmazásával Ön is elfelejtheti a száraz, húzódó és viszkető bőrt.szaraz_bor

1. Cseppentsen egy kevés olajos szemfestéklemosót a vattára és tisztítsa meg a szemkörnyéket. A lemosó olajtartalma is segít enyhíteni ennek az érzékeny bőrterületnek a szárazságát, használatát azonban ne vigye túlzásba. Ugyanis ha túlságosan zsíros készítményt használ ezen a kényes területen, az irritálhatja vagy túlterhelheti a bőrt, és duzzanatot okozhat.

2. A szemhéja tövébe tapadt maka
cs szempillafestéket lemosóba mártott fültisztító pálcikával távolítsa el. Vigyázzon, nehogy a szemébe menjen a lemosófolyadék, de próbálja egészen a tövükig megtisztítani a szempillákat a sminkmaradványoktól.

3. A szennyeződések eltávolítására mindenképpen arclemosó tejet vagy krémet használjon. Ha száraz a bőre, akkor a lemosókrém a legfontosabb készítmények egyike az Ön számára. Hagyja néhány másodpercig hatni a tisztítókrémet, majd törölje le vattával. Óvatos, felfelé irányuló mozdulatokkal dolgozzon, nehogy kinyújtsa a bőrét – így biztosan nem szerez magának korai ráncokat.

4. A nedvességhiány a száraz bőr egyik jellemző tünete. Paskoljon hideg vizet az arcára, hogy lemossa az arctejet és felfrissítse a bőrét. Ez egyébként a vérkeringést is serkenti, így az arcszíne is élénkebb lesz tőle.

5. Végül a száraz bőr ápolásának talán legfontosabb lépése: használjon befejezésképpen táplálókrémet, mely létfontosságú anyagokkal látja el bőre felső rétegeit. Válasszon valamilyen sűrűbb krémet, ne folyékony emulziót, mivel az előbbi több zsiradékot tartalmaz. Hagyja néhány másodpercig a tápanyagokat beszívódni a bőrébe, aztán hozzákezdhet a sminkeléshez.

1056
HOZZÁSZÓLÁS:
loading...

Hozzászólások |

Összesen eddig
0

És te mit gondolsz erről?
Neked mi a véleményed a témáról?

Szólj hozzá

| Mondd el a véleményed

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

 

<strong>Válogatott</strong> készítmények a gyomor + a bélrendszer problémái esetén!
Válogatott készítmények a gyomor + a bélrendszer problémái esetén!
<strong>Válogatott</strong> készítmények a gyomor + a bélrendszer problémái esetén!

Friss HOZZÁSZÓLÁSOK

9630
Miért jó ha regisztrál?

Első kézből értesülhet új terápiákról gyógymódokról!

Első kézből értesülhet akciós vásárlási ajánlatokról!

Login



Elfelejtette jelszavát?
Regisztráció! [ bezár ]
Miért jó ha regisztrál?

Első kézből értesülhet új terápiákról gyógymódokról!

Első kézből értesülhet akciós vásárlási ajánlatokról!

Felhasználó létrehozása!



Már regisztrált? Jelentkezzen be! [ bezár ]

Elfelejtette jelszavát?


[ bezár ]